Wednesday, 19 October 2011

My World full with laugh !!

ASSALAMUALAIKUM..

Holla2 u alls.. Hikhikhik, naper Iza happy erk?? Memang la kena happy c0z today was my mom birthday... Huhuh,, IZA SAYANG IBU IZA !! Awak semua syg ibu ur mak awk x?? Mesty la syang kan.. Hehehe,, s0.. Dikesempatan ni, Iza nak nyanyi an 1 lagu f0r my m0m.. Special to u ibu...

ALLAH SELAMATKAN IBU..
ALLAH SELAMATKAN IBU..
ALLAH SELAMATKAN IBUKU SAYANG..
ALLAH SELAMATKAN IBU...

Hehehe, special taw.. S0rry la ,, suare Iza x sedap sngat.. So, taip jela.. Huhuhu,, n Iza juga ingin menyusun sepuluh jari tanda memohon kemaafan kpade ibu c0z kak long dan adik2 yg lain bnyak sangat kesalahan yg tlah dilakukan kpd ibu.. Ibu banyak bersabar dgan kerenah kami semua.. Ibu banyak menitiskan air mata kerane kami semua.. Maafkan kami , ibu.. (ALAMAK ! DA DTG DA PENYAKIT IZA)..

Huhuhu,, Ibu .. Kak l0ng sayang ibu sangat2.. Ibu selalu bersabar dgan kerenah kak long.. Kak long bnyak menyusahkan Ibu.. kak Long minta ampon,, Bu.. Kak long taw, Ibu selalu mrah kak long untuk kebaikan kak long.. Kak long taw bu,, Ibu buat semua tu sebab ibu syangkan kak long sngat.. Ibu tak nak kak long lalai dlam pelajran ... Maafkan kak long bu.. (Waduh ! nak menangis plak rasenye..)

MAAFKAN ANAKMU YANG KHILAF INI..

Huhuh,, da menangis.. Nak tg0k kerw Iza nangis..?? Hehehe, Iza nangis dlam hati la my dear... But kan.. Hehehe,, pagi tady.. Sebelum pergi sekolah.. Iza salam tangan ibu Iza sambil cakap ' SELAMAT HARI LAHIR, BU ' .. and then, cium pipi ibu.. Mase tu rase nak menangis jerk.. Tapy Iza tahan jerk.. Naik je m0to, start n gerak .. Baru la Iza lpaskan.. Fuuh~ Lega... Huhuh,, Iza sebenarnye malu nak nangis dpan ibu..Nanti macam budak kecik pulak.. Yeker??

ha! nie la ibu Iza.. cantik x?? cantikkan.. Hehehe,, mcm anak dye.. ahax, prasan..



But , the other best moment today is.. Iza asyik ketawa jerk ary nie..  Dah mcam org x betul p0n ade gak..  Mane taknye, mase pekse tady pagi ade s0rang dax laki klas Iza nie wat lawak bodoh.. Ade ke patut dye bawaknye main kumbang.. Mcam2 la yg dye buat kat kumbag tu.. Tergelak besar kite0rg.. Look ! Time perekse p0n b0ley gelak ktawe agy.. ish3 ! x pat0t .. HEHEHE,, but itulah kami skelas.. Hidup sentiase pn0h dgan ktawe..  Kan3??? Hihihi...

Pas tu , time nak s0lat Zohor berjemaah pulak Iza buat kec0h.. But, Iza x nak citer la.. Itu cerita cinta antare Iza and kawan2.. Hehehe.. Ayat tak boley bla la pulak.. hikhikhik..

But, dalam ktawe pasty ade duka kan.. Macam gambo kat bwah nie..
brokenheart



Arggghhh !! Hari nie math susah giler !! Trok sangat ! Iza rase nak nangis jerk mase jwab tu.. Dah tu, ade soalan yg Iza hentam jerk coz mase da tak cukup.. Cikgu yang relief klas Iza lmbat masuk.. Perghh ! Sabar jelakan.. But , rmai budak klas Iza yg merungut psal math.. Ish3! Hope x la teruk sngat.. Kalau x , abes la kite0rg smue...

Ok la, smpai sini jela Iza nak citer.. Esok Iza pekse KD pulak.. Hope soalannye x susah sngat.. Doakan kejayaan Iza yer.. 

- MA'AS SALAMAH -