Tuesday, 23 October 2012

Yeayyy! MERDEKA ! Oppss, Belom da...


ASSALAMUALAIKUM

Muke macam minta pelempang je kan..

Holla my beloved followers.. Ish, dah lama tak update blog and dah lama tak terjah blog korang semua.. Rindu gila, dan terpaksa menahan nafsu untuk mengupdate blog.. Mesti korang semua makin 'COMEL' and 'HANDSOME' kan.. So, malam ni nak lepaskan gian meng'update' blog yg x berapa nak vogue ni..

Sebelum tu, Iza sediakan karpet merah untuk you all lalu.. Hehe, sebagai tanda Iza mengalu-alukan kehadiran readers yang chumel-II nie.. .. *Buat-buat nampak je la ea.. huhu

Seperti yg sedia maklum, Iza baru je lepas bertarung dengan PMR.. Pergh, pertarungan yang dasyat sampai Iza hampir tewas dengan agregat 8,1 .. Tapi Iza kuatkan azam untuk mengalahkan 8 tu.. Iza nak genggam 8 tu supaya semua Iza dapat conker (8A) .. Apa ingat 1 tak boleh menang ke? Belum cuba belum tahu ma..

Kita tengok je bulan 12 nanti ea.. Ha! Masa tu la pengumuman perang kali yang kedua berlaku.. iaitu berperang dengan perasaan sendiri.. Sama ada dapat apa yang di'target'kan or tak.. Ish,, seram sejuk pulak rasa badan ni , meskipun sudah lepas PMR.. Pertarungan tak habis lagi ni

SO, sekarang apa yang perlu Iza buat hanya bertawakal dan berdoa banyak-banyak kepada Allah semoga hajat Iza yang satu (8A dalam PMR) tercapai.. DOAKAN UNTUK IZA OK.. I'm really scared right now.. Tapi, nasib baik ada IBU n AYAH Iza yang sentiasa beri sokongan dan galakan kepada Iza.. Huhhh..

Aissh, mengeluh pulak Iza nie.. Tak baik mengeluh.. Sepatutnya kita bersyukur atas apa yang dah berlaku.. Dan bertawakal atas apa sahaja kehendak-Nya.. Tapi, janganlah hanya bertawakal tapi tak berusaha.. Kalau macam tu, Iza rasa tak payah.. Hurmm, HIDUP INI MEMERLUKAN PENGORBANAN UNTUK BERJAYA.. So, selama sebulan Iza dah korban kan mata Iza. Korbankan Hati Iza.. eh! Macam buat Raya Korban pulok.. Hehehe..

Tapi, Iza pon nak minta jasa baik follower and readers Iza yang chomel-II and handsome-II ni.. Tolonglah doakan kita nie yer.. EH! IZA DAH CAKAP DAH KAT ATAS .. Hehe, saje-saje je.. Nak minta sangat jasa baik anda semua yang membaca blog kita yang choml nie.. *Burkkweekk, chomel sangeettt..

DOAKAN IZA TAW ! THANX..

Sepanjang PMR dijalankan, bermacam-macam kejadian yang lucu berlaku.. Mula-mulanya kejadian jeling-menjeling.. *Perghh, nasib baik tak juling.. Lepas tu, kejadian bertentang mata.. Ha ! Part nie la yang paling memalukan.. Hehe, but tak nak cerita.. Biar kisah itu menjadi memori.. Memori yang {dot} {dot} {dot} ... Huhu.. Bukan tak nak cerita , cuma malu .. Mana tau kan Iza nie 'SS' ... *SYOK SENDIRI* .
Kan buat malu je tu.. Yela, Iza ni boleh dikategorikan sebagai orang yang kuat berangan jugak lah.. Huhu. Eyp! Walaupun kuat berangan tapi Iza tak lebih-lebih taw.. Ada batasnya nak bergurau ni..

Okeylah, I think sampai sini je. Iza nak tengok TV pulok. Lepas tu nak baca novel.. Lepas tu.. Threee.. uwwaaahhhuwaahuuwaahhh.. !!  .. *x lawak pon*

GO TO GO.. HAVE A NICE DAY. LOVE U ALL..

- MA'AS SALAMAH -


Me with my new spectacles


EVER SINCE WE USED TO LAUGH AND CRY ABOUT SMALL THINGS..
I HAVE LOVED U..
EVER SINCE WE USED TO DANCE IN THE RAINS..
I HAVE LOVED U..
WHEN WE USED TO SNEAK OUT TO THE TERRACE AND COUNT THE STARS.
I HAVE LOVED U...
NOW, I MYSELF, HAVE FORGOTTEN SINCE WHEN I HAVE LOVED U..
I CAN ONLY SAY THAT I HAVE LOVED U AND ONLY U..