Saturday, 16 June 2012

~ Selamat Hari Bapa.. Sayang Encik ! ~

..ASSALAMUALAIKUM..

Wah! Hari ni Iza rasa bersemangat pulak nak update blog. tepat pukul 12! bertarikhkan 17.6.2012 . . Maka termeterailah Hari Bapa bagi tahun 2012 ! Eceh ! Ayat macam tak boley pakai. Hehe. Nak tahu ape yang membuatkan special sangat Hari Bapa tahun nie.

HOHOHO. INILAH DIA.


AIR MILO
Eh! tapi pic Air milo nie lain macam je. Siap ada pic nasi lemak kat belakang tu. Hehehe, sebenarnye pic nie upload kat google jer. Tady tak sempat nak snap pic lepas wat air tu. Terus bagi kat encik. Ala, kira halal lah yer. Buat-buat tak tahu je. lalala..~

Dan ini pulak MY LOVELY FATHER..

Yang sebelah , yg pakai tudung pink tu. Ibu yang paling saya sayang.. !

Mesty ada yang tertanya-tanyakan. Tak kan air milo je? Ala, jadilah tu.. Tu pon encik Iza dah bersyukur. Siap dia cium pipi Iza taw. Kau ada? hehehe

Mesti ada satu lagi perkara yang bermain kat fikiran u alls kan.

KENAPA IZA PANGGIL ENCIK ? PELIK KAN. KAN TU AYAH IZA..

HA ! Tu lah yang specialnya encik Iza nie. Iza rasa korang semua mesti jarang dengarkan. Hehe. Panggilan tu kira dari keturunan lah. Encik and adik-beradik encik yang lain. Panggil atuk lelaki Iza dengan panggilan "ENCIK" jugak. So, takde yang pelik sangat lah.. Normal la tu.. Bila kita dah biasa sebut, kita akan rasa selesa.

TAPI, ha ! tapi lagi. Berapa banyak tapi lah kan.. Hehe, okey. Sambung balik. tapi Iza panggil Pakngah belah encik Iza dengan panggilan "AYAH" .. Hahaha, dah terbalik.. (xde ape yang lawak pon) .. Hehehe.. Ok la, sampai sini je nak share citer ngan u alls.. Harap enjoy la baca entry kali nie yer.. TY FOR READING ! LOVE U ALLS..

- MA'AS SALAMAH -

NoTa KaKi:
Jangan pandang hina sangat yer dengan panggilan 'ENCIK' tu..
Itulah yang membuatkan encik Iza lain daripada bapa yang lain..

No comments :